3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7. 16.7. 17.7. fotky

Jídelníček:

Snídaně - vánočka s marmeládkou a čaj

Oběd - bramborová polévka, vepřová pečeně s bramborovou kaší

Večeře - kuřecí přírodní plátek s rýží

Počasí:

Teplota v táboře je 21 st. Celsia.

Vontové přicházejí

Dopo:

Ráno jsme se probudili a prvni co jsme viděli, bylo Dlouhé Bidlo. On a celé Bratrstvo kočičí pracky se rozhodl, že rozcvičí a rozhýbá ztuhlá dětská těla. Ráno nám tu trochu sprchlo, je tu pod mrakem a tak trochu vlhko. Většina oddílů se odebrala do úkrytů a skrýší a hrály se tu různé hry - od foukané, přes pantomimu až po hádanky.I přes trochu zhoršené počasí zde panuje dobrá nálada. Všichni a všechno je v suchu.

Odpo:

Z důvodu špatného počasí byl Rychlými šípy odvolán závod v běhu na 60 metrů a přesunut. Rychlé šípy zorganizovaly soutěž pěti družstev. První napsal morzeovkou písmeno druhému na záda, ten dalšímu a poslední to zapsal na papír. Bratrstvo kočičí pracky přichystalo bezrukou štafetu, kdy si děti bez pomoci rukou posílaly tenisový míček. Pokud spadl, museli začít znovu. Tato hra se nejvíce líbila juniorům :-) Obě soutěže vyhrály skupiny 6.a 7.klubu. Byly bratrstvem označeny a dostaly sladkou odměnu.

Večer:

Vontská rada

Dnes večer se nedaleko našeho města tajně sešla Vontská rada. Všichni plantážníci se museli proplížit, přiblížit a odposlouchat důležité informace, které po skončení hry předali vedoucímu klubu. Cestou ovšem mohli přijít o svůj papírový život díky strážcům, kteří hlídali území. Dnes poprvé viděli ježka v kleci. Děkujeme juniorům za připravení skvělého zážitku pro všechny děti.

Zprávy z klubů:

Bivak 1. oddílu

V pondělí 5.7. večer se první oddíl vypravil na dobrodružné přespání pod širým nebem. Po zdolání strmého kopce jsme se my i vedoucí dostali na krásný palouček u lesa s nachystaným "tábořištěm". Aničce se podařilo rozdělat oheň a Péťa nám upekl hady z mouky. Po jídle jsme si u ohýnku zazpívali písničky, zahráli hry a hurá do spacáků. Byly jsme statečné a žádná strašidla jsme neviděly.

[]