3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7. 16.7. 17.7. fotky

Jídelníček:

Snídaně: chléb, šunka,uzená rolka, okurka, paprika

Oběd: vývar se zeleninou a vajíčkem, smažený sýr, brambory

Svačina: makovec, ochucené mléko

Večeře: kuřecí na paprice, rýže

Počasí:

Teplota v táboře ve 18,30 hodin je 27 st. Celsia.

Ježek v kleci

Dopo:

Dopoledne probíhalo focení jednotlivých oddílů. Ráno vyšel další výtisk Tam-Tamu.

"My, Rychlé šípy,jsme našli Tleskačův deník. Musíme odhalit tajemství Jana Tleskače. Vždyť umíme vytáhnout ježka z klece!"

Před dvěma dny jsme Vás informovali o tom, že tajemství Jana Tleskače musí být odhaleno. A proto dnes podnikneme velkou nebezpečnou výpravu do Stínadel. Svoláváme dnes všechny kluky a holky na plácek u klubovny o půl třetí. Přijďte včas, plantážníci. Vezměte si s sebou šátky, bude to fuška."

Odpo:

Přesně o půl třetí se jednotlivé oddíly vypravily na cestu do Stínadel. Dětem byly zavázány oči a držely se za ruce. Přiřadil se k nim vodič, který je dopravil bezpečně na dané místo. Když se všichni dostali za zvuku bubnů a hesel Vontů na určené místo, vyslechli Tleskačův hlas, který společně s dětmi citoval formuli k vyndání ježka v kleci. Za správně přednesený text se objevil ježek v kleci. Slavnostně byl odnesen do tábora.

Po svačině vyzvaly starší děti vedoucí v softbale. Loni se dětem podařilo vyhrát, v letošním roce vedoucí po urputném boji vyhráli.

Večer:

Na nástupu byl za pomoci dětí a postupu společně vyndán ježek z klece. Dnešní oslavenec Karolína měla tu čest rozšroubovat ježka. Co jsme nalezli uvnitř? Tleskačův plánek létajícího kola.

Večer proběhla poslední návštěva Stínadel. Úkolem dětí bylo přinést od Vontů součást kola. Pouze jen jeden Vont z osmi jim mohl součást předat. Kdo úkol splnil,přinesl ho do tábora.

[]