3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7. 16.7. 17.7. fotky

Jídelníček:zeleninový vývar,moravský vrabec, knedlík zelí

V 16 hodin odpoledne jsme měli 24 st. Celsia.

Schovávaná

Dopo:

Mladí plantážníci po nástupu v lese začali jako správní členové klubu vyrábět svojí vlajku. Nejstarší začali stavět přístřešek pro ostatní kamarády. Bylo vidět, že práce a práce s nářadím je pro ně zajímavým dobrodružstvím.

Odpo:

Po svačině konečně začala super hra hodná Rychlých šípů. Schovávaná. Každý klub měl za určitý čas schovat do vyhrazeného území svoji vlajku. Místo označit. Pak celé městečko vyrazilo nenápadně a klidně hledat co nejvíce vlajek. Kdo byl nejúspěšnější? Vyhrál 7. oddíl,tj.klub sídlící v Naší ulici.

Večer:

Pro 2. oddíl dnesni den mimoradne radostny STOP prijel totiz nas posledni clen Vitek STOP uz si vsichni uzivame tabor naplno STOP dnes nejlepsi zazitek 1. CTH STOP parada STOP nasli jsme vlajku Vontu STOP zdravi 2.oddil STOP

Zvířátka v lese

Ráno, poté co jsme si protáhli hnáty, krovky i křídla, nakrmili se a napojili, vyrazili jsme z našich ulic lesní pěšinou až na vrch kopce. Naštěstí zbylo dost energie na hraní. Škatulata rozhýbala nožky, kimovka procvičila hlavičky a schovávaná prověřila naše ochranná zabarvení. Pěkně jsme si protáhli hřbety a dopoledne jsme završili ňam obědem v táboře.

(Zvířátka 3. oddíl)

[]