3.7. 4.7. 5.7. 6.7. 7.7. 8.7. 9.7. 10.7. 11.7. 12.7. 13.7. 14.7. 15.7. 16.7. 17.7. fotky

Jídelníček:

Snídaně: paštiková pomazánka, jablko, čaj

Oběd: zeleninová polévka, bramborové knedlíky, maso na česneku, zelí

Svačina: jogurt, piškoty

Večeře: zapékané rybí filé, brambory, paprika

Počasí:

Teplota v táboře ve 15 hodin je 26 st. Celsia

Vodní hrátky

Dopo:

Dnes nejprve některé dívčí oddíly dychtivě rozmotávaly batikované věci, aby viděly, jak se jim to podařilo. Od jedenácti hodin probíhaly u bazénu vodní soutěže, kdy bojovala děvčata proti chlapcům. Rychlošípáci připravili vodní běhací štafetu. Vyhrála v celkovém součtu děvčata. Poté Bratrstvo připravilo cákandu. I v té nakonec vyhrála děvčata. Aby toho nebylo málo, děvčata a chlapci si to rozdali ve vodní bitvě za pomocí waterballů. Jako třešnicku na dortu si vychutnali chlapci z posledního oddílu vodní lyže, které sami poháněli.

Odpo:

Odpoledne se chystá volejbal děvčat proti vedoucím. Jak to dopadne? Kromě jiného nejstarší oddíly malovaly obrazy. Ovšem postupně používaly k malování prst, loket, nos, palec u nohy. Výsledek prací byl pozoruhodný.

V 17 hodin nastoupilo k utkání družstvo dívek a družstvo žen. Výsledek po těžkém zápase byl 2:1 pro ženy. Velké poděkování také patří všem fandům.

Večer:

Většina oddílů šla na bivak. Některé šly nad les, některé na louku, nejmenší indiáni do tee-pee. Byli vybaveni zejména surovinami na výrobu pamlsku - "hadů" z mouky, které se pak opečou nad ohněm.

[]